27 Mart 2009 Cuma

otlar ve çaylar



Çok sinirli bir insan olduğumdan her daim şikayetçi olan aile fertleri sayesinde ot ve yeşil çay içmeye başladım. Çok yakında ot ve yeşil çay kolik olur çıkarım. Bugün kaç bardak ve kaç çeşit içtim bilmiyorum ama tuvalletten çıkamama gibi bir sorun oldu. Ben bunun daha çok psikoljik olduğunu düşünmeye başladım. Şu anda bir kuş kadar hafif olmakla birlikte her an komaya girecekmiş kadar uykum var. Sanırım kedi otunu ve kedi otu kökünü fazla kaçırmışım. Afyon etkisi yarattı mubarek... Beni alıp o aktarlara götürmeklede çok büyük hata yaptılar. Ben öylesine meraklıyım ki, elim kolum otlarla ve çaylarla dolu döndüm eve. Rengini beğendim aldım, kokusunu beğendim aldım, şeklini şemalini beğendim aldım... aldım, aldım, aldım... Ve işin komik yanı sadece sakinleştirici etki yapanlardan değil resmen tüm derde deva olanlarla doldu torbalarım. Artık beni hiç bir hastalık yıkamaz! Yakında sadece otlarla beslenmeye başlarsam hiç şaşırmasınlar.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Aman sinamekiye dikkat! Cırcır yapar. :)

Ateş Böceği dedi ki...

Aynen benimde agresif olduğum bir dönemde bir arkadaşım yeşil çay falan tavsiye etmişti gittim aldım canım sıkıldıkça ben vurdum yeşil çayın dibine bir süre sonra kesmemeye başladı gittim çerçiye aldım ne varsa baktılar olacak gibi değil sen eskiye dön bırak bu ot işini diyip elimden aldılar hepsini oysa ki onlar benim çocuklarım gibiydi...:)

kaldırımçocukları dedi ki...

ümidim: Allahtan onun etkilerini önceden deneyerek öğrenmiştim. yanaşmadım bile =)

ateş böceği: valla yakında bende senin gibi olcam =) ama benimde evladım konumuna geçmeye başladılar bile. ölürümde vazgeçmem artık :P